Căutăm un coleg care să se ocupe de livrările WASHescu, de luni până vineri, între orele 16:00 – 21:00 (în funcţie de comenzi), în Bucureşti.

Descrierea postului:

  • Responsabilitate integrală pentru livrări, însemnând planificările rutelor de livrare şi asigurarea comunicării informaţiilor dintre clienţi şi restul angajaţilor WASHescu ce se ocupă efectiv de comenzi.
  • Autoutilitara utilizată este una performantă, un VW Caddy Maxi cu multe elemente de confort. Mașina se va prelua la începutul programului și se va preda la finalul lui la locaţia curăţătoriei: Bvd. Ion Ionescu de la Brad Nr. 8B – Mega Image Siseşti (zona Băneasa)
  • Program de lucru lejer și flexibil, aproximativ 4-5 ore / zi, ideal ca job secundar.
  • Cerinţe minime: cunoscător limba engleză conversaţional nivel mediu, minimă experienţă în livrări / curierat, permis categorie B cu o vechime de cel puțin 3 ani.
  • Salarizare: 2500 lei/lună (inclusiv tichete de masă), integral pe cartea de muncă, 100% legal.

Mediul de lucru este unul foarte plăcut cu managenent tânăr care pune angajatul în centrul atenţiei. Echipa de lucru se bazează pe multă comunicare. Serviciul de livrări este gestionat momentan de către management.

Este primul rol de livrator pe care noi îl oferim în cadrul companiei şi dorim să construim procedurile de livrare alături de angajat, incluzând şi dorinţele acestuia.

Posibilitate de dezvoltare pe viitor în job full time sau implicarea în alte proiecte.

Pentru întrebări suplimentare sau pentru a lua legătura cu noi telefonic: 0763 638 620

Formular angajare