Despre noi

Serviciul WASHescu exclusiv pentru clienţi persoane juridice. Indiferent de afacerea dumneavoastră, WASHescu poate oferi soluţii personalizate din orice punct de vedere: logistică, programe de spălat, finisare şi multe altele. Experienţa noastră se întinde în multe zone, de la aria hotelieră la uniforme şi halate medicale, noi ne putem ocupa de orice!

Ce ne diferenţiază

Politica noastră este înrădăcinată mai mult în zona de management a articolelor clientului. Personalul WASHescu învaţă în scurt timp afacerea clientului şi se asigură că toate nevoile acestuia sunt îndeplinite.

Ne lăudăm cu faptul că WASHescu a livrat de fiecare dată, fără excepţii. Înaintea fiecărui angajament contractual nou, analizăm foarte atent propria capacitate de a ne ocupa de solicitare, iar în cazul în care există dubii, preferăm să refuzăm politicos.

Am reuşit să livrăm pentru clienţii noştri în timp record, în afara procedurilor standard atunci când aceştia au dat de probleme şi au avut nevoie urgentă de noi.

Tehnologiile folosite

La WASHescu utilizăm soluţii premium de spălare pentru clienţii noştri, în toate etapele procesului. Înţelegem perfect faptul că imaginea lor depinde de cât de bine ne facem treaba şi de aceea insistăm să nu facem rabat de la calitatea oferită.

Află mai multe...

Finisarea articolelor

Oferim de fiecare dată un serviciu personalizat complet, serviciu care implică mult mai mult decât simpla spălare. În cadrul procedurii de finisare şi control al calităţii ne asigurăm că articolele dvs. arată impecabil astfel încât să menţinem calitatea la înălţime.

Află mai multe...

Logistică

Pentru că nici un serviciu de spălare nu este complet fără componenta logistică, WASHescu oferă un serviciu de transport pentru articolele dumneavoastră. Serviciul este construit special pentru fiecare client în parte de la livrări regulate prestabilite până la livrări urgente.

Află mai multe...

Procedura de spălare WASHescu

În cazul în care apare propunerea unei colaborări pe termen lung, personalul WASHescu preia o probă de haine de la client. Este de preferat ca respectiva probă să conţină toate tipurile de articole, cât mai murdare şi pătate, în limita unei utilizări normale.

Află mai multe...

Programe speciale pentru fiecare client

La WASHescu înţelegem că fiecare client este diferit iar nevoile fiecăruia nu pot fi îndeplinite integral dacă programele utilizate pentru spălare sunt identice.

Află mai multe...

Solicitaţi o ofertă de preţ personalizată