Preluare şi livrare dupămasa sau seara.

Formular de comandă online, fără înregistrare.

Confirmare imediată a comenzii.

Posibilitate de preluare în aceeaşi zi.

Livrare în 48 ore de la preluare.

Proces ecologic de vârf prin Büfa Care 4.0.

FORMULAR DE COMANDĂ (Comandă minimă: 90 lei)


Un mod inovativ de livrare, cu posibilitate de preluare şi predare seara, acasă sau la birou!

Wet Clean Delivery este un serviciu de livrare pentru articolele de curățătorie, în regim Wet Clean. Acesta se execută la locațiile specifice de tip Wet Clean și nu trebuie confundat cu serviciul Laundromat Delivery!

Totul funcţionează simplu:

Completezi formularul şi pregăteşti articolele pe care doreşti să le cureţi. Le poţi pune într-una sau mai multe sacoşe (cele mari, de cumpărături, sunt ideale). În cazul articolelor voluminoase, le putem prelua ca atare.

În ziua ridicării comenzii, cu scurt timp înainte de intervalul orar selectat de tine, îţi dăm un e-mail/sms cu un interval exact în care şoferul nostru va ajunge la tine. Dacă nu te putem găsi între acele ore, poţi lua legătura cu noi şi vom stabili o altă perioadă.

Ducem articolele la curăţătoria noastră ecologică, WASHescu Wet Clean Băneasa, unde primesc tratamentul specific cu ajutorul soluţiei de vârf: Büfa Care 4.0.

Articolele sunt livrate în ziua selectată de tine. Precum în cazul preluării, vei primi un e-mail/sms cu intervalul exact în care şoferul va ajunge la tine

Serviciul este disponibil doar pe aria Municipiului Bucureşti şi a oraşului Voluntari, Ilfov.

Înainte de plasarea comenzii, te invităm să te uiţi şi pe Termenii şi Condiţiile noastre.

important

Important

Tehnologie ecologică de vârf

Bufa Care 4.0 este ultima inovaţie germană în materie de îngrijire a textilelor. Înlocuind cu succes percloretilena, sunt utilizate soluţii premium de spălare şi finisare, oferind rezultate mai bune decât curăţatul chimic. Echipamentele profesionale utilizate sunt special concepute pentru wet clean, Schulthess fiind printre primii dezvoltatori ai procedurii construite astfel încât acele articole sensibile să nu fie deteriorate.

Încadrarea articolelor

Atunci când completezi formularul şi introduci articolele pe care doreşti să le cureţi, nu trebuie să îţi faci griji de încadrarea exactă a acestora. În cazul în care ai încadrat greşit un articol, personalul WASHescu te va contacta înainte de efectuarea procedurii de curăţare, iar împreună vom lua decizia cea mai bună pentru tine.

Piele, blană şi articole speciale

În momentul de faţă soluţia utilizată de noi nu permite curăţarea tuturor tipurilor de ţesături. În această categorie intră articolele din blană şi piele, cât şi alte textile mai puţin comune. În cazul în care un astfel de articol a fost inclus în comanda iniţială, personalul WASHescu te va contacta telefonic şi îţi va comunica imposibilitatea de efectuare a serviciului pentru respectivul articol. Acesta va fi livrat aşa cum a fost preluat, fără vreo obligaţie de plată.

Vrei să vii tu la noi? – Accesează secţiunea Wet Clean

WASHescu Wet Clean