Serviciul de laundromat, la tine acasă în 24 de ore!


Spălat & UscatTRANSPORT GRATUIT !

DE LA 45 lei

PER TURĂ RUFE
 • 1 tură de rufe
  60 lei
 • 2 ture de rufe
  50 lei / plasă
 • 3+ ture de rufe 
  45 lei / plasă

4074

CălcatSERVICIU OPŢIONAL

DE LA 5 lei

PER ARTICOL
 • 1-10 articole
  7 lei / articol
 • 10+ articole
  5 lei / articol
 • Lenjerie completă pat: 8 lei

77

Cum funcţionează?

Laundromat Delivery este un serviciu de livrare pentru hainele uzuale, care pot fi spălate in locaţiile de tip laundromat la maşina de spălat. A nu se confunda cu serviciul Wet Clean Delivery!

Completezi formularul de comandă şi îţi pregăteşti sacoşele cu haine, aşa cum îţi doreşti să fie spălate (max. 6kg/tură rufe). Personalul WASHescu NU va mai sorta suplimentar hainele, acestea fiind spălate exact cum le-ai sortat..

În ziua preluării, cu scurt timp înainte de intervalul orar selectat, vei primi un SMS cu ora exactă la care şoferul nostru va ajunge la tine.

Spălăm turele cu haine în cadrul spălătoriei de tip laundromat WASHescu şi călcăm acele articole pentru care ai solicitat acest lucru.

Hainele spălate sunt livrate în ziua aleasă de tine.

Serviciul este disponibil doar în zona Bucureşti – Ilfov.

Înainte de plasarea comenzii, te invităm să te uiţi pe Termeni şi Condiţiile noastre.

important

Important

Cum spălăm hainele?

Articolele sunt spălate şi uscate respectând categorisirea realizată de client. Plasele de rufe nu se combină între ele sau cu altele din cadrul spălătoriei, ci sunt spălate mereu individual, indiferent de conţinut. În cazul în care sacoşa nu încape într-o singură maşină, vei fi contactat de către personalul WASHescu.

Cum uscăm hainele?

Articolele sunt uscate în uscător cu funcţia sensitive (temperatura de uscare şi rotaţie redusă). Există însă articole ce nu pot fi uscate în uscătoare rotative, conform etichetei. Ai opţiunea să transmiţi personalului WASHescu, la momentul ridicării, faptul că doreşti ca anumite articole să fie lăsate afară din uscător şi livrate ude (împachetate separat). În caz contrar există risc de micşorare!

Tu alegi programul de spălare!

Recomandăm alegerea temperaturii de spălare în funcţie de indicaţiile producătorului de pe etichetele hainelor. Acolo sunt regăsite informaţii despre temperatur maximă şi categorisire. Recomandăm de fiecare dată respectarea acestor instrucţiuni. În cazul producerii transferului de culoare sau a unei decolorări, personalul WASHescu nu este responsabil!

Încearcă şi celelalte servicii

Vrei să vii tu la noi? – Accesează secţiunea Laundromat
Cauţi curăţătoria WASHescu? – WASHescu Wet Clean
WASHescu Laundromat   WASHescu Wet Clean