Serviciul de laundromat, la tine acasă în 24 de ore!

FORMULAR DE COMANDĂ


Cum funcţionează?

Laundromat Delivery este un serviciu gândit pentru rufele care se pot spăla „la gramadă” în locațiile de tip Laundromat. A nu se confunda cu serviciul de curățătorie Wet Clean Delivery!

Completezi formularul de comandă şi îţi pregăteşti sacoşele cu haine, aşa cum îţi doreşti să fie spălate (max. 6kg/sacoşă). Personalul WASHescu NU va mai sorta suplimentar hainele, acestea fiind spălate exact cum le-ai sortat înainte de preluare.

În ziua ridicării comenzii, cu scurt timp înainte de intervalul orar selectat de tine, îţi dăm un e-mail/sms cu un interval exact în care şoferul nostru va ajunge la tine. Dacă nu te putem găsi între acele ore, poţi lua legătura cu noi şi vom stabili o altă perioadă.

Spălăm sacoşele cu haine în cadrul spălătoriei de tip laundromat WASHescu şi călcăm acele articole pentru care ai solicitat acest lucru.

Articolele sunt livrate în ziua selectată de tine. Precum în cazul preluării, vei primi un e-mail/sms cu intervalul exact în care şoferul va ajunge la tine.

Serviciul este disponibil doar pe aria Municipiului Bucureşti şi a oraşului Voluntari.

Înainte de plasarea comenzii, te invităm să te uiţi şi pe Termeni şi Condiţii noastre.

Spălat & UscatTRANSPORT GRATUIT !

DE LA 45 lei

PER PLASĂ
 • 1 plasă de rufe
  60 lei
 • 2 plase de rufe
  50 lei / plasă
 • 3+ plase de rufe 
  45 lei / plasă

4074

CălcatSERVICIU OPŢIONAL

DE LA 5 lei

PER ARTICOL
 • 1-10 articole
  7 lei / articol
 • 10+ articole
  5 lei / articol
 • Lenjerie completă pat: 8 lei

77

important

Important

Cum spălăm hainele?

Articolele sunt spălate şi uscate respectând categorisirea realizată de client. Plasele de rufe nu se combină între ele sau cu altele din cadrul spălătoriei, ci sunt spălate mereu individual, indiferent de conţinut. În cazul în care sacoşa nu încape într-o singură maşină, vei fi contactat de către personalul WASHescu.

Cum uscăm hainele?

Articolele sunt uscate în uscător cu funcţia sensitive (temperatura de uscare şi rotaţie redusă). Există însă articole ce nu pot fi uscate în uscătoare rotative, conform etichetei. Ai opţiunea să transmiţi personalului WASHescu, la momentul ridicării, faptul că doreşti ca anumite articole să fie lăsate afară din uscător şi livrate ude (împachetate separat). În caz contrar există risc de micşorare!

Tu alegi programul de spălare!

Recomandăm alegerea temperaturii de spălare în funcţie de indicaţiile producătorului de pe etichetele hainelor. Acolo sunt regăsite informaţii despre temperatur maximă şi categorisire. Recomandăm de fiecare dată respectarea acestor instrucţiuni. În cazul producerii transferului de culoare sau a unei decolorări, personalul WASHescu nu este responsabil!

Încearcă şi celelalte servicii

Vrei să vii tu la noi? – Accesează secţiunea Laundromat
Cauţi curăţătoria WASHescu? – WASHescu Wet Clean
WASHescu Laundromat   WASHescu Wet Clean