Cum funcţionează?

Plasezi comanda pe site, în secţiunea specială.

Îţi pregăteşti sacoşele de haine, exact aşa cum îţi doreşti să fie spălate, ca şi atunci când te duci la laundromat (max. 6kg/sacoşă).

Venim să preluăm sacoşele de haine exclusiv în intervalul orar 19:00 – 21:00, de luni până vineri , chiar şi în aceeaşi zi (confirmarea privind ziua va fi menţionată în e-mail).

Le spălăm în cadrul spălătoriei de tip laundromat WASHescu şi le livrăm în 24 de ore, în acelaşi interval: 19:00 – 21:00. Călcăm şi acele articole pentru care s-a solicitat acest lucru.

Comenzile sunt procesate de luni până vineri în intervalul 15:00 – 17:00. Tot atunci se trimite şi confirmarea finală privind comanda.

Serviciul este disponibil doar pe aria Municipiului Bucureşti.

Plata se efectuează cash.

Pentru detalii, accesaţi pagina de Termeni şi Condiţii

Spălat & UscatTRANSPORT GRATUIT !

DE LA 35 lei

PER PLASĂ
 • 1 plasă de rufe
  50 lei
 • 2 plase de rufe
  80 lei
 • 3+ plase de rufe 
  35 lei / plasă

4074

CălcatSERVICIU OPŢIONAL

DE LA 5 lei

PER ARTICOL
 • 1-10 articole
  6 lei / articol
 • 10+ articole
  5 lei / articol
 • Lenjerie completă pat: 8 lei

77

FORMULAR DE COMANDĂ

Nume

Email

Telefon

Adresă preluare / livrare (Bucureşti)

Număr plase de rufe (maxim 6 kg / plasă)

Câte articole doriţi călcate?

Când doriţi preluarea articolelor? (confirmarea va veni prin email)

Plata
La preluareLa livrare

Alte precizări

important

Important

Cum spălăm hainele

Articolele sunt spălate şi uscate respectând categorisirea realizată de client. Plasele de rufe nu se combină între ele sau cu altele din cadrul spălătoriei, ci sunt spălate mereu individual, indiferent de continut. În cazul în care sacoşa nu încape într-o singură maşină, clientul este contactat de către personalul spălătoriei.

Hainele sunt şi uscate

Articolele sunt uscate în uscător, cu funcţia sensitive (temperatura de uscare şi rotaţie redusă). Există însă articole ce nu pot fi uscate în uscătoare rotative, conform etichetei. Aveţi opţiunea să transmiteţi personalului WASHescu, la momentul ridicării, faptul că doriţi anumite articole lăsate afară din uscător şi livrate ude (împachetate separat). În caz contrar, există risc de micşorare a anumitor articole!

Clientul alege programul

Recomandăm alegerea temperaturii de spălare în funcţie de indicaţiile producătorului de pe etichetele hainelor. Acolo sunt regăsite informaţii despre temperatură maximă şi categorisire. Recomandăm de fiecare dată respectarea acestor instrucţiuni. În cazul producerii transferului de culoare, personalul WASHescu nu este responsabil.

Încearcă şi celelalte servicii

Vrei să vii tu la noi? – Accesează secţiunea Laundromat
Cauţi curăţătoria WASHescu? – WASHescu Wet Clean
WASHescu Laundromat   WASHescu Wet Clean