Serviciul de laundromat, la tine acasă în 24 de ore!*


Spălat & UscatTRANSPORT GRATUIT !

DE LA 60 lei

PER TURĂ RUFE
 • 1 tură de rufe
  80 lei
 • 2 ture de rufe
  70 lei / plasă
 • 3+ ture de rufe 
  60 lei / plasă

4074

CălcatSERVICIU OPŢIONAL

DE LA 9 lei

PER ARTICOL
 • 1-10 articole
  11 lei / articol
 • 10+ articole
  9 lei / articol
 • Lenjerie completă pat
  14 lei

77

Cum funcţionează?

Laundromat Delivery este un serviciu de livrare pentru hainele uzuale, care pot fi spălate in locaţiile de tip laundromat la maşina de spălat. A nu se confunda cu serviciul Wet Clean Delivery!

Completezi formularul de comandă şi îţi pregăteşti sacoşele cu haine, aşa cum îţi doreşti să fie spălate (max. 6kg/tură rufe). Personalul WASHescu NU va mai sorta suplimentar hainele, acestea fiind spălate exact cum le-ai sortat..

În ziua preluării, cu scurt timp înainte de intervalul orar selectat, vei primi un SMS cu ora exactă la care şoferul nostru va ajunge la tine.

Spălăm turele cu haine în cadrul spălătoriei de tip laundromat WASHescu şi călcăm acele articole pentru care ai solicitat acest lucru.

Hainele spălate sunt livrate în ziua aleasă de tine.

Serviciul este disponibil doar în zona centrală din Bucureşti (vezi harta) şi în sectoarele 1, 2 şi 6 + Otopeni şi Voluntari (Ilfov).

Înainte de plasarea comenzii, te invităm să te uiţi pe Termeni şi Condiţiile noastre.

*toate comenzile se procesează în 24 de ore (lucrătoare) cu excepția celor care conțin articole de călcat.

important

Important

Cum spălăm hainele?

Articolele sunt spălate şi uscate respectând categorisirea realizată de client. Plasele de rufe nu se combină între ele sau cu altele din cadrul spălătoriei, ci sunt spălate mereu individual, indiferent de conţinut. În cazul în care sacoşa nu încape într-o singură maşină, vei fi contactat de către personalul WASHescu.

Cum uscăm hainele?

Articolele sunt uscate în uscător cu funcţia sensitive (temperatura de uscare şi rotaţie redusă). Există însă articole ce nu pot fi uscate în uscătoare rotative, conform etichetei. Ai opţiunea să transmiţi personalului WASHescu, la momentul ridicării, faptul că doreşti ca anumite articole să fie lăsate afară din uscător şi livrate ude (împachetate separat). În caz contrar există risc de micşorare!

Cum călcăm hainele?

Putem călca orice articol din comanda ta. Articolele călcate vor fi înfoliate şi livrate separat, pe umeraş. Lenjeriile de pat vor fi calcate la calandru şi adăugate împreună cu restul rufelor. Opţiunea de călcare este disponibilă doar pentru articolele din comanda de rufe şi va adăuga 1 zi în plus la durata de procesare a comenzii tale, cu excepţia lenjeriilor de pat.

Încearcă şi celelalte servicii

Vrei să vii tu la noi? – Accesează secţiunea Laundromat
Cauţi curăţătoria WASHescu? – WASHescu Wet Clean
WASHescu Laundromat   WASHescu Wet Clean